Cafeaua băută în pahar de plastic crește riscul de CANCER

Cafeaua băută în pahar de plastic crește riscul de CANCER

Fabius Antal, specialist în Wellbeing (calitatea vieții), a explicat cum ar trebui băută cafeaua, la pahar de plastic sau la pahar de hârtie și care este riscul la care ne expunem când neglijăm acest aspect.

”În cazul în care cafeaua se consumă în primele 15 minute, eliberarea substanțelor din acea folie, deoarece există un film de plastic pe interior, chiar dacă pe ambalaj scrie BIO, totuși el are un film de plastic. S-a dovedit că, dacă lași cafeaua între 15 și 30 de minute, eliberarea acestor substanțe crește cu până la 70-80%, versus când este fierbinte. Și atunci eu recomand tuturor, pe lângă faptul că salvăm foarte mulți bani și cred că și în România deja sunt foarte multe cafenele la care, dacă mergeți cu recipientul vostru, aveți o reducere de aproape 1 leu, deoarece acel pahar costă destul de mult. Eu merg întotdeauna cu recipientul meu”, a explicat Fabius Antal, la Antena 3 CNN.

De-a lungul timpului, asocierea…

Citeste mai mult

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *