Dragoș Pătraru a testat mai multe tipuri de parizer și a descoperit care este cel sănătos. Produsul alimentar este des cumpărat de români, însă anumite ingrediente regăsite în el ar putea deveni nocive pentru sănătate. Iată mai jos, în articol, ce a descoperit prezentatorul TV despre acest aliment.
Dragoș Pătraru a susținut, la Starea Sănătății, că nu există o rețetă de bază pentru parizer. Pe piață se regăsesc mai multe tipuri de parizer, însă nu toate dintre acestea ar putea să conțină ingrediente sănătoase. De cele mai multe ori, rămâne la latitudinea producătorilor ce ingrediente sunt utilizate în compoziția lor. Produsul alimentar se regăsește des pe masa românilor, însă care ar putea fi cel mai sănătos? Prezentatorul TV a testat 9 tipuri și l-a găsit pe cel care se apropie
Parizerul ar fi fost integrat în alimentația zilnică a românilor în secolul al XIX-lea, în perioada în care în România avea loc fenomenul…