Ceaiul pe care trebuie să îl bei în iunie. Lidia Fecioru: „E nemaipomenit”

Ceaiul pe care trebuie să îl bei în iunie. Lidia Fecioru: „E nemaipomenit”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre ceaiul ideal de consumat în luna iunie, ale căror proprietăți sunt cunoscute încă din antichitate și care aduce numeroase beneficii pentru sănătate.

Este vorba despre ceaiul de podbal, cunoscut pentru proprietățile sale terapeutice, câștigă popularitate în rândul consumatorilor preocupați de sănătatea lor. Fabricat din frunzele plantei de podbal (Tussilago farfara), acest ceai este utilizat de secole în medicina tradițională datorită beneficiilor sale pentru sistemul respirator și nu numai.

Ceaiul de podbal este recunoscut pentru efectele sale calmante asupra tusei și a altor afecțiuni respiratorii. Bogat în mucilagii, compuși care formează o peliculă protectoare asupra mucoaselor, ceaiul de podbal ajută la calmarea iritațiilor gâtului și la reducerea inflamațiilor. De asemenea, acesta poate fi benefic în tratarea bronșitei, astmului și a altor probleme respiratorii datorită…

Citeste mai mult

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *