Diferența Dintre Smântână Pentru Frișcă și Frișcă Lichidă

Diferența Dintre Smântână Pentru Frișcă și Frișcă Lichidă

Frișca și smânâna sunt ingrediente cunoscute și folosite în bucătărie pentru gustul deosebit pe care îl aduc în completarea preparatelor. Citește mai jos care este diferența dintre smântână pentru frișcă și frișcă lichidă.

Ce este smântâna

Smântâna este produsul lactat compus din grăsimea ridicată la suprafața laptelui neomogenizat. În mod tradițional, din smântâna se obține untul și se poate produce frișcă.

Ce este frișca

Frișca bătută este produsul lactat care se produce prin baterea smântânii, adesea împreună cu zahăr sau alți îndulcitori. Se obține cu ajutorul unui tel ori a unui mixer electric și se bate într-un vas unde temperatura nu trebuie să depășească 10 grade C.

Frișca este, de fapt, grăsimea din laptele integral, obținută prin separarea laptelui pasteurizat, un proces tehnologic cu scopul de a distruge bacteriile dăunătoare, care apoi este omogenizată în așa fel încât grăsimea să fie…

Citeste mai mult

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *