El e atacantul pentru care negociază FCSB: ”E excepțional. Dacă are mingea, mă așez pe bancă, știu că se schimbă tabela”

El e atacantul pentru care negociază FCSB: ”E excepțional. Dacă are mingea, mă așez pe bancă, știu că se schimbă tabela”

  • SuperLiga: OțelulUTA, vineri, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: RapidSepsi, vineri, 21:30, DGS 1

Brazilianul are deja experiența fotbalului românesc, după ce a jucat la FC Botoșani în sezonul 2021 – 2022, și a lăsat o impresie foarte bună.

Valeriu Iftime, cuvinte de laudă la adresa lui Jaja Silva

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a vorbit doar în termeni laudativi despre Jaja Silva, pe care regretă că l-a pierdut.

Am avut doi fotbaliști aduși de un Manea, ori de Florin, ori de fratele lui. Au venit doi fotbaliști, Jaja și Mateus, care e la Hagi acum. Marius (n.r. Croitoru) mi-a spus ‘Am adus unul, dacă are mingea și în fața are doi fundași, eu mă așez pe bancă pentru că știu că se schimbă tabela’. L-am pierdut, a fost o problemă la contract.

Avea pe un an de zile, trebuia să mai primească niște bani, am greșit noi. E un fotbalist foarte bun, dar, ca orice brazilian, e capricios. E excepțional. Jaja era mult mai cuminte, mai puțin…

Citeste mai mult

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *