PRODUSUL pe care mulți îl consideră sănătos, dar nutriționiștii nu l-a recomanda niciodată. Conține foarte mulți carbohidrați și chiar zahăr adăugat

PRODUSUL pe care mulți îl consideră sănătos, dar nutriționiștii nu l-a recomanda niciodată. Conține foarte mulți carbohidrați și chiar zahăr adăugat

Multe persoane evită consumul de lapte, din diverse motive. Printre ele, intoleranța la lactoză, adoptarea unui stil de viață vegetarian sau introducerea mai multor alimente vegetale în dietă.

În comerț există mai multe alternative, cum ar fi laptele de soia, de orez, de migdale, de cocos sau de ovăz, dar ultimul nu este tocmai atât de sănătos cum îl consideră lumea.

Sally O’Neil, medic nutriționist din Australia, spune despre laptele de ovăz că este o băutură procesată, care conține mulți carbohidrați, precum și o cantitate mare de zahăr și aditivi.

„Laptele de ovăz nu este o alternativă sănătoasă”, a transmis medicul nutriționist, potrivit Daily Mail.

Specialista a explicat și care este metoda prin care acest produs este procesat: Orezul este descompus într-o pastă care nu e naturală, iar nutrienții naturali sunt îndepărtați în timpul procesului de fabricație. Mai mult, ar putea exista și unele substanțe nocive.

O…

Citeste mai mult

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *