„Risc crescut de boli cardiovasculare”

„Risc crescut de boli cardiovasculare”

Specialiștii au identificat şapte alimente congelate pe care nu ar trebui să le consumăm niciodată din cauza riscului crescut de boli.

Potrivit nutriționistului Signe Svanfeldt de la Lifesum, există câteva alimente congelate pe care ar trebui să nu le mai cumpărați. Svanfeldt a argumentat că articolele din departamentul de congelatoare al supermarketurilor pot fi grozave pentru sănătatea noastră, dacă știm să le alegem.

„Există o mulțime de opțiuni grozave, pline cu nutrienți și fibre alimentare, inclusiv pâine congelată din cereale integrale, legume, fructe și fructe de pădure. Cu toate acestea, există și unele alimente congelate care au un conținut destul de scăzut de nutrienți, în timp ce sunt bogate în sodiu, grăsimi saturate și zahăr adăugat.

Ar trebui să ne propunem să le consumăm în cantități mai mici, deoarece s-a dovedit că un aport ridicat de aceste alimente crește riscul de boli cardiovasculare, diabet de tip 2…

Citeste mai mult

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *