Sucuri „miraculoase” care pot reduce riscul de a face cancer

Sucuri „miraculoase” care pot reduce riscul de a face cancer

Potrivit Societății Americane de Oncologie, consumul a cel puțin două căni și jumătate de fructe și legume în fiecare zi poate ajuta la reducerea riscului de apariție a mai multor cancere, deoarece acestea sunt bogate în antioxidanți.

Alimentele bogate în antioxidanți sunt, între altele: morcovii, legumele cu frunze verzi, fructele de pădure, citricele, merele, perele și ceaiul verde. Dacă vi se pare dificil să consumați fructe și legume la fiecare masă, luați în calcul prepararea unui suc.

O cercetare științifică publicată în Medical News Today a evidențiat beneficiile pentru sănătate ale sucului de morcovi, inclusiv prevenirea bolilor pulmonare, a cancerului de sân și de stomac și poate preveni efectele secundare ale tratamentului leucemiei.

Health Central a realizat o listă cu 10 rețete de sucuri bogate în antioxidanți. Introducerea acestora în dieta zilnică poate ajuta la creșterea aportului de fructe și legume, ceea ce poate…

Citeste mai mult

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *