Nutriţionistul Marius Văduva a făcut un Top 5 al celor mai toxice alimente. Între acestea se numără și zahărul și carnea gătită pe grătar cu cărbuni.
Hrana zilnică poate influența starea de sănătate și poate fi principalul motor al unor boli foarte grave, cum ar fi cele din zona oncologică. De aceea, este foarte important ce alimente consumăm, motiv pentru care ar trebui să evităm anumite preparate.
Onco-fitoterapeutul Marius Văduva a vorbit despre alimentele care ne pot face rău. El a abordat subiectul și prin prisma faptul că soția sa, onco-nutriţionist Annemarie Văduva, a avut cancer și, spun ei, a reușit să se vindece fără chimioterapie.
TOP 5 alimente cancerigene
- Uleiul de palmier este pe primul loc în topul alimentelor toxice!
- Zahărul este pe locul doi!
- Pe locul trei în topul celor mai toxice alimente pe care nu trebuie să le mănânci – arahide!
- Pe locul patru în topul alimentelor toxice – grătarul făcut cu…